< Terug naar de homepage

Boekingssysteem en revitalisatie Brasserie van Buuren

Drie restaurants in Maastricht vallen onder beheer van één eigenaar. Voor hem is het belangrijk dat hij op een efficiente wijze met klanten kan communiceren.

Interactie stimuleren

De websites van Brasserie van Buuren, Eetcafé de Lanteern en Tapasbar de Wolwaag waren sterk verouderd. Er vonden bijna geen reserveringen plaats en de websites waren niet representatief voor de verschillende restaurants. Deze sites hebben allemaal hetzelfde doel, de klant de sfeer laten ervaren en de mogelijkheid bieden tot eenvoudige interactie. De ervaring is zeer belangrijk bij een horeca onderneming, deze moet online net zo goed worden vertegenwoordigt als off line. De klant wilt naast het beleven van het merk op intuitieve wijze kunnen voldoen in zijn informatiebehoeften zoals het menu bekijken en een reservering plaatsen.

Aan de achterkant moest een portaal beschikbaar zijn die het beheer van zijn ondernemingen online makkelijker maakt. Aan de voorkant moet de klant enkel geconfronteerd worden met de individuele onderneming om een goede impressie te krijgen van de onderneming en een impressie van de sfeer krijgen.

Unieke beheertool

Onder één dak kan de beheerder aan de achterkant van het systeem alle drie de sites appart opmaken en beheren. Naast het appart opmaken van de sites kunnen ze allemaal vertaald worden vanuit de achterkant. De klant ziet aan de voorkant enkel de site van de betreffende horeca onderneming in zijn gewenste taal.

De klant heeft direct de mogelijkheid om online een reservering in haar eigen taal te maken. De achterkant van het systeem is zo gemaakt dat de eigenaar alleen nog maar een reservering hoeft te “accepteren” of te “weigeren”. De klant krijgt dan een automatische e-mail response in zijn taal met een weigering of acceptatie.

Het systeem houdt zelf bij in welke taal de gebruiker de reservering heeft gedaan. De automatische response zal in dezelfde taal worden gestuurd. Voor de drie verschillende ondernemingen is reserverings systeem gemaakt die beheert kan worden uit een plek.

Overtuigd?

Gebruikte technologieën