< Terug naar de homepage

Vernieuwde website Kasteel Groot Buggenum

Op de homepage van kasteel groot buggenum is het de bedoeling om de sfeer van het authentiek kasteel te communiceren. De ervaring op de site moest een goede indruk geven over het kasteel. De romantische en stijlvolle sfeer moet overkomen op de site zoals die ook in het echt aanwezig is in het kasteel.

Unieke ervaring

We nemen de gebruiker mee in het verhaal van kasteel groot buggenum. Eerst lichten we het tipje van de sluier(de homepage) op waardoor men geprikkelt wordt. Wanneer de bezoeker een goed gevoel heeft bij de website gaat hij op zoek naar meer informatie. Via het menu en het verhaal kan de gebruiker gemakkelijk de plek met de benodigde informatie vinden. Wanneer de gebruiker de informatie doorneemt over het onderwerp geven we de gebruiker direct de mogelijkheid om laagdrempelig en vrijblijvend een brochure aan te vragen of contact op te nemen. Ieder onderwerp heeft een geoptimaliseerde call-to-action.

Om het concept van kasteel groot buggenum te communiceren hebben we hoge kwaliteit beeldmateriaal gebruikt dat voor zichzelf spreekt. De stukjes tekst prikkelt men om actie te ondernemen.

Overtuigd?

Gebruikte technologie├źn